Водоразтворими торове за капково напояване

Публикуван: 13.10.2019

Професионални семена на Пъпеши. Семена на Джоджен.

Семена на Ралица. Семена на Далия Гергина. Торове за зеленчуци. Семена на Босилек. Разфасовка: 25 кг. Описание Спецификация Отзиви 1.

Семена на Рудбекия. Семена на Маргарита. Професионални семена на Карфиол. Кристален напълно водоразтворим тор комплексен тор без хлор за допълнително торене на разсад и растения, френско грозде и арон.

Семена на Хизоп Исоп.

Семена на Жълт Кантарион. Моят профил Желани продукти 0 Кошница Плащане.
  • Семена на Парички Белис.
  • Производителя не носи отговорност за щети, причинени поради неправилното използване на продукта. Напишете отзив Вашият псевдоним: Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Категории - Мобилно Меню

Семена на Ехиум Усойниче. Семена на Кореопсис жълтичка. Семена на Лобелия. Можете да торите цветята в саксии и в контейнери , но и декоративни растения отглеждани на открито. Фолио за оранжерии и тунели.

  • По време на производството на тези професионални торове за капково напояване , качеството на суровините и процесите са подложени на изключително стриктен контрол.
  • Професионални семена на Ряпа. Спестявате: 2.

Семена на Лен. Семена на Салвия Пламъче. Тревни смески за сянка. Фосфорен тор за цветя и зеленчуци Мастърбленд Стартер - мощен старт за млади растения и разсад. Висококачествен тор,с високо съдържание на КАЛИЙ, за листно и почвено приложение.

Информация за контакти

Семена на Кампанула Камбанка. Сандъчета за цветя. Можете да торите цветята в саксии и в контейнери , но и декоративни растения отглеждани на открито.

Освен това цветовото кодиране Ви дава възможност да се ориентирате лесно за продукта, който използвате от серията Universol. Семена на Шибой. Семена на Хризантема! Семена на Дигиталис Напръстник.

Свързани продукти

Сандъчета за цветя. В резултат се повишава броя на плодовете. Семена на Жълт Кантарион.

Семена на Кампанула Камбанка. Семена на Циклама. Семена на фасул боб. Семена на зеленчуци за саксия. Семена на Мушкато. Семена на Диморфотека. Семена на манголд!

Допълнителна информация

Семена на дини. Саксии и аксесоари. Кафе - Coffea arabica - 1,5 гр. Торове за храсти и дървета.

Торовете Universol Вайлет са подходящи за растения отглеждани в саксии, в контейнери. Моят профил Желани продукти 0 Кошница Плащане. Семена на Ким! Семена на тиквички.