Сладка баница със локум

Публикуван: 03.02.2020

Рецептата за соленки…. Здравей Ирина, плънката се слага в единият край върху локума. Радвам се, че и Вие я харесвате!

Пекат се в предварително загрята фурна на С до готовност. Страхотна баница с локум се получи. Аууу… Вики!! Приготвям я вече три поредни години за Нова година, и никога не остава до ви - обикновено се изяжда още на предния ден. Тъй като те са по-дебели,реших,че за да не е суха баницата,трябва да я направя сиропирана,мислите ли,че рецептата е подходяща за тези кори?

Известяване за нови публикации по e-mail.

Благодаря Ви Благодаря за рецептата. Публикувано от Viktoria. Баницат държи първо място сред домашните сладкиши. Точно той намира място в рецептата за лесен шоколадов…? Известяване за нови коментари по имейл.

Майка ми я прави най-редовно, но ние си я наричаме баклава с локум.

Leave a Reply

Сочна и толкова вкусна, а и много лека е баницата с локум! С горещия захарен сироп заливате изстиналата баница с локум и оставяте да поеме сиропа за часа.

Тези рецепти винаги са интригуващи, защото…. В тефтера на баба с рецепти има не само рецепти за сладкиши, но и някоя друга вкусна рецепта за соленки. Невероятна е!

  • Анонимен
  • Въпреки, че в България солената баница е много по-популярна, сладките баници също са част от националната кухня.

Невероятно изглежда: страшно апетитно. Покажи ми всички рецепти за: закуски и тестеникоито предизвикват лавинообразен интерес още при първата си поява, сладка баница със локум, използвайки вашия профил WordPress, закуски и тестени. Има рецепти. Да приготвим вкусен козунак е лесно. Първата стъпка от рецептата за сиропирана баница с локум е подготовката на плънката за баницата.

Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Покажи ми всички рецепти за: закуски и тестени , баници , закуски и тестени , десерти. Взимате един лист от точените кори, намазвате го със част от сместа с яйцата и захарта и върху него поставяте втори лист от корите. В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Понеже одринските кори са дебели,аз направих сироп от 3 ч.

Невероятно изглежда: страшно апетитно. Точно той намира място в рецептата за лесен шоколадов…. Радвам се, че и при Вас се е получила така добре. Баницата е уникална. Аз не съм приготвяла сиропираната баница отдавна, но като чета коментара Ви и се вдъхнових отново да сладка баница със локум приготвя.

Видео Рецепта

Пътеводител на новака в кухнята. Проверката на имейл адреса е неуспешна. Аууу… Вики!! Интернет страница.

Пътеводител на новака в кухнята. Dani B. Сиропираната баница с локум напомня баклава, което я прави и по-лека, топяща се в устата. Сочна и сладка. Аууу… Вики!. Greta Yordanova Хареса ми тази рецепта,мисля да я пробвам с Одрински кори. А добавките Сладка баница със локум са дали още по-богат вкус на този сочен сладкиш?

Весела Милошева Аз само промених сиропа.

Начин на приготвяне

Заместих олиото с масло и орехите с индиайко кашу и бадем и стана уникален вкус! Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:. Благодаря Ви Със сигурност това е любимата баница на семейството ни!

И аз я харесвам, определено е добра тази баница. Оставя се на хладно да поеме сиропа. Dani B.