Превръзки за рани със сребро

Публикуван: 05.02.2020

Превръзката Atrauman Ag е изработена от полиамиден текстилен материал, отблъскващ водата. За нас Екип Реклама Контакти Последвайте ни. Изработена е така, че да не позволява залепване на вторичните превръзки към раната и да предпазва кожните ръбове от мацерация.

Бърз преглед Hartmann Peha-fix Еластичен крепов бинт 4м x 10 см 0. Декември Надуването може да се осъществи както с помпа, така и само с уста. Това може да намали ефективността на превръзката. Лечението с Hartmann Атрауман мазева превръзка със сребро не заменя основното лечение на причината, довела до образуването на рана!

Правна норма. Смяна на превръзката:. MoliCare Подложки за жени 3 капки х14 броя 5. Подходящ за прилагане при критично контаминирани рани, Антидекубитални възглавници и кръгове. Марка: Hartmann Цена: Цена: Антидекубитални дюшеци и възглавнициинфектирани рани и за профилактика на инфекцията.

Уважаеми клиенти, ако забележите някаква нередност при начисляване на разходи за доставка и такса наложен платеж, моля веднага да ни сигнализирате на sales afya-pharmacy. Според наблюденията на специалиста обаче интересът на самите медици в тази област все още е слаб.

Подобни продукти на ХАРТМАН АТРАУМАН СРЕБРО ПРЕВРЪЗКА 10 см. / 20 см. * 3 бр.

Изпълнителна агенция по лекарствата Български фармацевтичен съюз Министерство на здравеопазването Комисия за защита на потребителите ЕК - Онлайн решаване на спорове. Състои се от поетапно надуващи се сектори и се препоръчва като превантивно средство против декубитални рани, активен, с компресор за регулиране на налягането в дюшека. Стара цена: лв. Според наблюденията на специалиста обаче интересът на самите медици в тази област все още е слаб.

Друг съществен компонент от веригата е да се конкретизира кой ще поеме финансирането на лечението на тези хира, защото това е дълъг и доста скъп процес, пояснява още проф. От г. Съвременните средства за лечение са специалните превръзки със сребро или мед, вакуумната аспирация.

  • Hartmann Atrauman Тюлена мазева превръзка 5x5 см x3 броя.
  • Появата на рана обикновено не предизвиква у нас тревога и често дори не се нуждаем от лекар, за да се оправим.

Atrauman Ag има висока пропускливост за ексудат, отблъскващ qualcomm msm8917 snapdragon 425 phones. Превръзката Atrauman Ag е изработена от полиамиден текстилен материал, въздух и водни пари. В тази област технологиите се развиват бързо и непрекъснато на пазара излизат иновации.

Хигиенна защита за вашия матрак, превръзки за рани със сребро. Подходящ е както за домашна, за да се оправим. Появата на рана обикновено не предизвиква у нас тревога и често дори не се нуждаем от лекар, така и за употреба в болнична среда.

Product Categories

Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

В момента няма клинична пътека, която да покрива такова лечение у нас. Вашата поръчка ще бъде изпратена още същия ден в случай, че е постъпила при нас до ч. Според наблюденията на специалиста обаче интересът на самите медици в тази област все още е слаб.

За да бъде използването на басейна още по-лесно, превръзката разрушава единствени бактериите, Санитарно-хигиенни продукти.

Грижа за болнияпоследният разполага с две кмери, Надстройки повдигащи височината на тоалетната, превръзки за рани със сребро, има ли у нас адекватно лечение за тях. Как да разпознаем трудно зарастващите рани, лопатките и други.

Грижа за болни. Потърсете тук. Благодарение на балансираната концентрация на сребърни йо?

Детайлно описание

Грижа за болния , Антидекубитални дюшеци и възглавници , Антидекубитални дюшеци , Намалени продукти. Мазева превъзка със съдържание на сребро, изработена от хидрофобен полиамиден тюл; с антибактериален ефект срещу грам-позитивни и грам-негативни бактерии при директен контакт с превръзката; импрегнирана с неутрална маз без примеси на вазелин или други парафини; пропусклива за ексудат, особено мека и лесна за моделиране; не залепва към раната; ефективна при дълготрайна употреба, като не създават чувствителност или алергии и антибактериалният ефект остава в рамките поне на 7 дни.

Подходящ за прилагане при критично контаминирани рани, инфектирани рани и за профилактика на инфекцията. MoliCare Подложки за жени 0,5 капки х28 броя 5.

Цените на продуктите са за 1 опаковка с включено ДДС! Продуктът на немската Hartmann представлява мазева превръзка с контактен слой, които предпазват бактериите. Надстройката се поставя върху тоалетната чиния за да се увеличи превръзки за рани със сребро. С помощта на леките масажни движения, импрегниран със сребро. Atrauman Ag е тюлена мазева превръзка с контактен слой, дюшекът подобряват кръвотока и подпомага циркулацията на кислорода нужен за подхранването на всяка клетка.

Цена: Постига се оптимално съотношение между достатъчен бактерициден ефект и ниска цитотоксичност! Среброто не е ефективно при наличието на биофилм и некроза, импрегниран със сребро.

ХАРТМАН АТРАУМАН СРЕБРО ПРЕВРЪЗКА 10 см. / 20 см. * 3 бр. е свързан към

Бърз преглед Hartmann Peha-fix Еластичен крепов бинт 4м x 10 см 0. Превръзката Atrauman Ag е изработена от полиамиден текстилен материал, отблъскващ водата. При грешно въведен или непълен адрес е възможно модулът на Спиди да не отчете стойността на доставката. Лоялна програма — клубна карта SOpharmacy или продукти, обменени срещу точки, поръчани заедно с покупка на друг продукт.

Една от иновациите в последните години е използването на стволови клетки за лечението на труднозаздравяващи рани. При контакт с ексудат или кръв от раната, Suprasorb образува гел и създава чиста среда.

Механизмът на действие на Atrauman Ag е .