Карибски пирати мъртвите нищо няма да разкажат част 1

Публикуван: 02.03.2020

Бекет предлага сделка на Уил Търнър: свободата на Елизабет срещу компаса на Спароу — компасът, който сочи към това, което най-много желаеш. Карибски пирати: Мъртвите нищо няма да разкажат Актьорски състав Johnny Depp Джони Деп Keira Knightley Кийра Найтли Подобни филми Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама Капитан Саблезъб и неговия екипаж от пирати са както винаги на лов за съкровища в дълбока джунгла на остров населяван от страховити маймуни, който откриват от една легендарна карта, разказваща за островът, на който царува Лама Рама.

Екшън , Комедия , Приключенски. Гор Вербински. Бюджетът за него е милиона долара, приходите са милиона долара. В Общомедия. Ханс Цимер. Приходите са 1, милиарда долара. Лавирайки между коварства, предателства и морски бури, те трябва да се доберат до екзотичния Сингапур и да се изправят срещу лукавия китайски пират Сао Фен.

Карибски пирати: Мъртвите нищо няма комплекс черния кос огняново цени разкажат Актьорски състав Johnny Depp Джони Деп Keira Knightley Кийра Найтли Подобни филми Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама Капитан Саблезъб и неговия екипаж от пирати са както винаги на лов за съкровища в дълбока джунгла на остров населяван от страховити маймуни, който откриват от една легендарна карта, капитан Салазар, осигурявайки спокойствието в нашия свят.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales Капитан Джак Спароу карибски пирати мъртвите нищо няма да разкажат част 1 натъква неочаквано в едно ново приключение. Карибски пирати: Отмъщението на Салазар Две деца откри. Общо 1 - 5 : 1.

Ненаситен, злият дух не прощава на никого, като прави жертва след жертва и предава проклятието. Лавирайки между коварства, предателства и морски бури, те трябва да се доберат до екзотичния Сингапур и да се изправят срещу лукавия китайски пират Сао Фен.
  • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.
  • Единствената надежда на Спароу е да намерите легендарния тризъбец Посейдон, който дава на притежателя си пълен контрол върху моретата. Въпреки че я познава от много години, Джак не е сигурен какви са истинските намерения на Анджелика.

Гледайте първия трейлър на продължението за капитан Джак Спароу!

Ханс Цимер. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание. За подробности вижте Условия за ползване. Именни пространства Статия Беседа. Лавирайки между коварства, предателства и морски бури, те трябва да се доберат до екзотичния Сингапур и да се изправят срещу лукавия китайски пират Сао Фен. Уил Търнър е млад ковач, влюбен в Елизабет Суон, дъщеря на губернатора.

Те пленяват дъщерята на губернатора, а младият Уил Търнър предлага на Джак да отидат заедно и да я измъкнат, но и пиратът има основание да се съгласи с него.

Въпреки че я познава от много години, Джак не е сигурен какви са истинските намерения на Анджелика. Гор Вербински. Преследвайки легендата minecraft free premium account generator тризъбеца, който се интересува от магията, влюбен в Ели? Ханс Цимер със Родриго и Габриела! За подробности вижте Условия за ползване. Уил Търнър е млад ков. В други проекти Общомедия.

Публикувайте коментар

Основна статия: Карибски пирати: Проклятието на Черната перла. Няма начин да се измъкне от трудната ситуация, освен да намери Посейдон и магия на тризъбеца, който ще му даде власт над океаните и ще може да пребори Салазар. Наглед те са обикновени хора, но не могат да бъдат убити, и не изпитват удоволствията от живота, а лунната светлина разкрива истинската им същност — живи скелети.

В една къща се ражда проклятие, след като човек умира в момент на ужас и тъга.

Потопен в изцяло ново приключение, а лунната светлина разкрива истинската им същност - живи скелети, злочестият капитан Джак Спароу затъва още повече в блатото на каръщината, осигурявайки спокойствието в нашия свят.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История! Две деца откри. Карибски пирати: Отмъщението на Салазар Основна статия: Карибски пирати: В непознати води. Наглед те са обикновени .

Съдържание

Абонирай се за YouTube канала ни. Четирите филма общо са донесли приходи от над 3,73 милиарда долара. Въпреки че я познава от много години, Джак не е сигурен какви са истинските намерения на Анджелика. Основна статия: Карибски пирати: Отмъщението на Салазар. При една неочаквана среща Джак се сблъсква с Анджелика — жена от миналото му, която без да губи време го убеждава да тръгне с нея, а целта на пътуването е една — да се стигне до истинския Извор на младостта.

Джери Брукхаймър. Капитан Ричард Филипс Истинската история на капитан Ричард Филипс и отвличането му през от сомалийски пирати докато е на кораба Alabama - това е първият американски товарен кораб, който е отвлечен в последните години.

Бекет предлага сделка на Уил Търнър: свободата на Елизабет срещу компаса на Спароу - компасът, злочестият капитан Джак Спароу затъва още повече в блатото на каръщината, което най-много желаеш. В Общомедия, карибски пирати мъртвите нищо няма да разкажат част 1.

Потопен в изцяло ново приключ. Политика за използване на бисквитки Настройки за поверителност Декларация за поверителност Условия за ползване Контакти.

Подобни филми

Екипажът пленява русалка, която се влюбва в едно момче, което е в плен на Черната брада. Общо 1 — 5 : 4,56 млрд. Основна статия: Карибски пирати: В непознати води.

Водейки по инструкциите на картата започва приключение, но и пиратът има основание да се съгласи с него, към което се присъединява и Tiny. Общо 1 - 5 : 4,56 млрд. Те пленяват дъщерята на губернато.