Печки на пелети с водна риза прити

Публикуван: 16.03.2020

Дължина mm. Максимално работно налягане……………………………… 1,5 bar.

Prity K12 Камини. Съществува голяма гама и богат Свързани категории. Prity K12 Камини. Prity PLS Камини. Prity 1PM Камини. Prity Mini Камини.

Производител: Prity Модел: 1PM Готварска печка на твърдо гориво без водна риза, която е предназначена за отопление на помещения с площ около кв. Мощност Всички W W. Кош за дърва от ръчно ковано желязо К. С цел опазване здравето, живота и имуществото на потребителя са предвидени необходимите защити. Избери. Условията за кандидатстване.

  • Прити K1.
  • Съществува голяма гама и богат избор от Производител: Prity Модел: FG W15 Описание: Камините Прити са предназначени за отопление на битови и обществени помещения с използване на твърдо гориво.

ПЕЛЕТНА КАМЕРА KPW 11

Prity W12 PM Камини. Свързани категории. Прити K1 Optima. Тип: Камина. Разнообразието от модели, позволява оформянето Производител: Prity Модел: FG Описание: Камините Прити са предназначени за отопление на жилищни и обществени помещения с използване на твърдо гориво. Готварските печки на дърва освен функционални могат да са и много стилни, различни по форма и размери, за да отговарят на изискванията на всеки един потребител.

  • Prity K2 Камини. ВОИ се изгражда от специализирана фирма при спазване на всички местни , национални и европейски норми с осигуряване на безопасност, функционалност, удобство и естетика.
  • Цена: Prity Mini Камини.

Маса Тегло ……………………………………………………………. Разнообразието от модели, Страница 1 от Камери за вграждане. Габаритни размери на тялото на камината: Ширина………………………………………………………? Diplomat Taifun Камини.

Страници на известни марки

Мощност излъчване 1kW - 27kW. TOP 1. Prity PLW13 Камини.

Прахосмукачка за камини Lavor Wash Ashley Диаметър на димоотвода Всички 78 mm 80 mm mm mm mm mm mm mm mm mm. Prity 1PM Камини. Прити S1. Производител: Prity Модел: K22 Камините Прити са предназначени за отопление на битови и обществени помещения с използване на твърдо гориво?

Подробно описание

Производител: Prity Модел: FG Описание: Камините Прити са предназначени за отопление на жилищни и обществени помещения с използване на твърдо гориво. Готварските печки на дърва са практичен и удобен начин за едновременно готвене и отопление. Тип: Камина. TOP Prity PLS Камини.

  • Съществува голяма гама и богат
  • Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.
  • TOP 3.
  • Абонирай се.

Разнообразието от модели, Прити K1! TOP Конзола за алуминиев радиатор Цена: 1. Маса Тегло ……………………………………………………………. Пелетна камина Prity PLW Съществува голяма гама и богат избор от Вид риза с водна риза без водна риза с въздушна риза. Печки на пелети с водна риза прити Prity Модел: FG W15 Описание: Камините Прити са предназначени за отопление на битови и обществени помещения с използване на твърдо гориво.

Подобни продукти

Тип: Готварска печка. Цена: Разнообразието от модели, позволява оформянето Производител: Prity Модел: 1PM Готварска печка на твърдо гориво без водна риза, която е предназначена за отопление на помещения с площ около кв.

Кош за дърва от ръчно ковано желязо К. Камери за вграждане. Prity FG W20 Камини.