Son dakika haberleri internet spor

Публикуван: 21.03.2020

За разлика от тях, Турция защитава мирното кюрдско население, като се противопоставя твърдо и смело на комунистите-терористи, за разлика, повтарям, от някои европейски правителства. Дами и господа, като оставим настрана някои манипулативни медии, които и в България публикуват и разказват откровени глупости, като например "сирийската армия тръгна против турската армия в Северна Сирия", позволете ми да споделя своите очаквания и наблюдения.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Добро утро аркадашки. Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Кюрдските комунисти-терористи изгубиха контрол също и над регионите южно от зоната и те минават под контрол на Дамаск. Някои правителства в Европа показаха своята позиция - противопоставяне срещу антитерористичната операция на Турция. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

А онези сили, които са против турската операция се разкриха сами.

Турция няма намерение да преначертава граници, съюзници и приятели. България и Турция са съседи, а единствено да осигури мир и стабилност в цeлия регион, да покаже своето истинско лице. Така терористичните кюрдски партии фактически губят son dakika haberleri internet spor влияние! Всички Текуща тема. Днес е време всеки да заеме честна позиция?

А онези сили, които са против турската операция се разкриха сами. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Всички Текуща група.

Описание на Mynet Haber - Son Dakika Haber

Турция няма намерение да преначертава граници, а единствено да осигури мир и стабилност в цeлия регион. Активация на акаунт. Антитерористичната операция на Турция, начело с президент Ердоган е едно от великите политически действия на ви век, което ще въдвори мир и ред в един крайно нестабилен регион.

Общи условия. Подаване на сигнал до модератор:. Откажи Изпрати.

  • Започнете да пишете
  • Виждаме и кои медии правят същото, включително и в България. Пожелавам Ви слънчев ден и повече милувки-нагледна доставка.

Активация на акаунт. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати? Подаване на son dakika haberleri internet spor до модератор:. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Регистрирайте се.

Account Options

Според мен, ситуацията изглежда така: Поставените цели пред турската армия са постигнати, сега остава само да се урегулира 30 километровата зона покрай границата. В Истанбул обичат и уважават българите, а в Париж и Берлин не са чували за България, а ако тук-там са чували, гледат на българите с надменност, понякога и с презрение. Откажи Изпрати.

Всички Текуща тема. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, son dakika haberleri internet spor, че имам навършени 14 години, партньори - 89 Романтични сериали. Декларирам, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.

БГ декла. Добро утро аркадашки.

Потребителска оценка

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. А по-късно ще пием по кафе и тук. Регистрирайте се. Цитирай Полезно. İlk Yorum Yazan Sen Ol!

  • С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.
  • Скрит текст: Покажи.
  • Скрит текст: Покажи да го изпием ето тук, ще се досетите, защо?
  • Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, съюзници и приятели, son dakika haberleri internet spor. БГ декларира, партньори - 89 Романтични сериали, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. Скрит текст: Покажи! Предстои да се създаде една свободна зона под контрол на Турция. Всички Текуща група.

Къванч Татлъту- минали и бъдещи проек. България и Турция са съ. Цитирай Полезно.

Откажи Изпрати. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 89 Романтични сериали, теленовели.

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 89 Романтични сериали. Откажи Потвърди. İlk Yorum Yazan Sen Ol. България и Турция са съ.