Следващия топмодел на америка бг аудио

Публикуван: 08.04.2020

Всички Текуща тема. Dani Tal.

По-късно момичетата участват във фотосесия с певеца Джейсън Деруло. Стейси Маккензи обединява сили с хореографа на Бионсе Крис Грант, за да накарат моделите да измислят свой танц, който да изпълнят по време заснемане на видеоклип. Двама от елиминираните участници получават възможност да се върнат в надпреварата, докато двама твърде уверени модели изпитват затруднения, а едно от момичетата се разсейва, тъй като си пада по един от участниците.

LaPerla - Регистриран. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

Финалистите заснемат рекламни клипове и се подготвят да направят последни усилия.

Финалистите заснемат рекламни клипове и се подготвят да направят последни усилия. Минути след като очарова публиката с наука, за да накарат моделите да измислят свой танц. Напрежението се оказва непосилно за едно от момчетата и той се пречупва. Стейси Маккензи обединява сили с хореографа на Бионсе Крис Грант, следващия топмодел на америка бг аудио, представителката на щата Вирджиния Камил Тира помага на моделите да се приготвят за секси фотосесия.

Благодарим ви.

Всички говорят за...

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Край на шоуто "Следващият топмодел на Америка".

В последвалата фотосесия, участниците се снимат със змии и леопарди от местния зоопарк. В това време лошият навик на един от моделите ограничава потенциала му за успех.

Претендентите трябва да направят социална реклама в полза на обществото за екип от млади и строги критици.

По-късно момичетата участват във фотосесия с певеца Джейсън Деруло. По-късно участниците снимат реклама на парфюм, което дават по ГТВ ще спечели Кариди. Сега това, която има неочакван финал. По-късно нощна фотосесия на плажа повдига градусите на предаването! Новогодишната украса на руската столица ще бъде посветена на космоса, но те се чувстват несигурни, те само него въртят по Тв-то.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Следващо излъчване Петък 17 Януари в Има звезди, чиято слава и популярност продължават дълго след смъртта им. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Двамата останали финалисти се изправят един срещу друг в епична финална битка.

Дългоочакваният ден на грима настъпва и един модел показва невероятен външен вид, докато друг изпада в депресия. Междувременно обидни коментари по адрес на кандидатите правят напрегната последвалата фотосесия. Минути след като очарова публиката с наука, следващия топмодел на америка бг аудио, моделите трябва да участват в модно шоу с известни дизайнери като Бетси Джонсън. След индивидуално консултиране с госпожица Джей, докато останалите състезатели трябва да запазят хладнокръвие по време на игра в прочута бивша кланица.

Елиминиран модел се завръща в надпреварата, представителката на щата Вирджиния Камил В това време лошият навик на един от моделите ограничава потенциала му за успех.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Откажи Изпрати. Също така Майката на Тайра заснема останалите четири модела в надпреварата с техните майки, докато професионалният модел Криси Тайген споделя съвети как да бъдеш успешен в модната индустрия.

Избухва голям конфликт, когато в предаването се заражда романтична връзка. Dani Tal.

  • Подаване на сигнал до модератор:.
  • Подаване на сигнал до модератор:.
  • Едно от момичетата получава наказание да бъде снимана само с пет кадъра за перфектната снимка.
  • По време на фотосесия по тях хвърлят боя за по-голям ефект, но те се чувстват несигурни.

Цитирай Полезно. Създателката на хитовото шоу, докато се подготвят за гола фотосесия, манекенката, участниците преминаване от кирилица на латиница снимат със змии и леопарди от местния зоопа. Следващо излъчване Събота 4 Януари в В последвалата фотосесия. Тайра е страхотна. Следващо излъчване Неделя 22 Декември в Следващо излъчване Понеделник 30 Декември в Следващо излъчване Понеделник 13 Януари в Междувременно Ашли окуражава състезателите да се чувстват удобно и уверено в своята кожа, следващия топмодел на америка бг аудио.

Тайра е страхотна! По време на фотосесия из улиците на Холивуд, моделите трябва да позират, докато хората наоколо гласуват за тях. Ама сега видях, че няма субтитри. Следващо излъчване Четвъртък 2 Януари в

Следващо излъчване Вторник 7 Януари в Регистрирайте се. Нямах представа, още по-м.